Schadeherstel en -bemiddeling

Weet u dat….

…..  veel mensen ten onrechte in de veronderstelling zijn dat zij niet zelf kunnen bepalen bij welk autoschadebedrijf zij hun schade kunnen laten herstellen, maar dat ze naar het bedrijf moeten gaan waar de verzekering naar toe verwijst.

U bepaalt echter zelf in welk bedrijf u vertrouwen heeft en waar u uw auto laat repareren.

Wij regelen uw schade met alle verzekeringsmaatschappijen.

En wat het eigen risico betreft: dat nemen wij voor onze rekening

Als u autoschade heeft moet eerst getaxeerd worden hoe groot de schade aan uw auto is en hoeveel de reparatie zal gaan kosten. Het taxeren van de autoschade is nodig voor de verzekering. In zulk geval kunnen wij een afspraak maken met de expert van de verzekeringsmaatschappij om het schadebedrag vast te laten stellen. Verder kunnen wij de complete afhandeling van taxeren, herstellen en financiën voor u verzorgen

Tijdens de reparatie krijgt u gratis de beschikking over een leenauto. Hiervoor betaald u alleen maar uw eigen benzinekosten.

Schadeherstel

Als de schade is vastgesteld zorgen onze vakmensen met gebruik van de modernste technieken en lakken ervoor dat uw auto weer helemaal wordt hersteld. Voor het herstel wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Maar ook gebruikte onderdelen zijn mogelijk. Dit ingeval u zelf de herstelkosten moet betalen en deze kosten zo laag mogelijk wilt houden.

Autoschadeherstel hoeft zo niet duur te zijn. Kleine schades kunnen ook worden verholpen zonder dat het in de papieren loopt, bv door uitdeuken zonder spuiten.

Elke schadeafhandeling wordt in overleg met u bepaald. 
Schade….?! Kom gewoon bij ons binnenlopen of neem vrijblijvend contact met ons op via +31(0)43 458 46 64 of via ons contactformulier!